Avond4daagse 2016

Avondvierdaagse Klazienaveen wederom mooi verlopen

Ook dit jaar was de jaarlijkse avondvierdaagse van Klazienaveen weer een groot succes. Bij de start maandag regende het, maar dat heeft de enthousiaste deelnemers niet beïnvloed. Het weer werd in de loop van de week beter, zodat de deelnemers donderdagavond van een zeer druk bezochte intocht hebben kunnen genieten.

1.450 deelnemers

Maarliefst 1.450 wandelaars liepen mee. Ze waren aangenaam verrast door de nieuwe opzet met een aantal routewijzigingen. De wandelaars, jong en oud, in een groep of individueel, hebben met heel veel plezier vier avonden gelopen. Ook dit jaar waren er routes van 5, 10 en 15 km, langs en door Klazienaveen.

Dank je wel

Een avondvierdaagse organiseren kan niet zonder de hulp van velen. Via deze weg wil WSV De Tippelaar dank zeggen aan: VV Klazienaveen voor het beschikbaar stellen van de accomodatie, alle sponsoren, hoofdsponsor Plus Fischer, het personeel op het startbureau, de leden van WSV De Tippelaar, indivudiele deelnemers, contactpersonen van scholen/groepen, begeleiders van de groepen, drinkposten, verkeersregelaars, EHBO en alle andere vrijwilligers die hier niet genoemd zijn. Een evenement als de avondwandelvierdaagse kan niet zonder steun van alle betrokkenen. Zeker niet te vergeten zijn de omwonenden en de weggebruikers welke we natuurlijk bedanken voor het geduld.

WSV De Tippelaar dankt iedereen voor deze prachtige vier wandeldagen en hoopt iedereen weer te zien wandelen in 2017. Dan hopen we zeker weer om er samen met u een prachtig evenement van te maken, houd onze website en onze Facebook pagina in de gaten voor informatie.

Elke dag hebben wij een kortveslag gemaakt, zie hieronder de verslagen per dag:

Maandag 23 mei 2016

Dinsdag 24 mei 2016