Avond4Daagse 2017

Avondvierdaagse Klazienaveen wederom mooi verlopen

Ook dit jaar was de jaarlijkse avondvierdaagse van Klazienaveen weer een groot succes. Bij de start maandag was het even spannend of het allemaal wel kom starten omdat er code geel was afgegeven en de KWBN het advies had gegeven om de weersverwachting goed in de gaten te houden en geen onnodige risico’s te nemen. Start niet als er slecht weer in de loop van de wandeling wordt verwacht was het advies.

Na koortsig overleg tussen de veiligheidscoördinator, de secretatis en de voorzitter werd besloten om alle betrokkenen te informeren omtrent de situatie. Ons plan was om gewoon te starten tenzij de verwachtingen anders zouden worden. Er zou voor 17.00 uur een beslissing worden genomen. Om 16.45 uur volgde het positieve bericht om wel te starten met de 10 en 5 KM, de 15 KM werd niet gelopen op maandag. Gelukkig viel het allemaal mee, was iedereen op tijd binnen en zat het weer de rest van de week mee. Op de donderdag was het zelfs nog boven de 20 graden tijdens de wandeling waardoor er veel bezoekers langs de route stonden te genieten van de intocht 2017.

1.329 deelnemers

Maarliefst 1.329 wandelaars liepen mee. Ze waren aangenaam verrast door de nieuwe opzet met een aantal routewijzigingen. De wandelaars, jong en oud, in een groep of individueel, hebben met heel veel plezier vier avonden gelopen. Ook dit jaar waren er routes van 5, 10 en 15 km, langs en door Klazienaveen.

Dank je wel

Een avondvierdaagse organiseren kan niet zonder de hulp van velen. Via deze weg wil WSV De Tippelaar dank zeggen aan: VV Klazienaveen voor het beschikbaar stellen van de accomodatie, alle sponsoren, hoofdsponsor Plus Fischer, het personeel op het startbureau, de leden van WSV De Tippelaar, indivudiele deelnemers, contactpersonen van scholen/groepen, begeleiders van de groepen, drinkposten, verkeersregelaars, EHBO en alle andere vrijwilligers die hier niet genoemd zijn. Een evenement als de avondwandelvierdaagse kan niet zonder steun van alle betrokkenen. Zeker niet te vergeten zijn de omwonenden en de weggebruikers welke we natuurlijk bedanken voor het geduld.

WSV De Tippelaar dankt iedereen voor deze prachtige vier wandeldagen en hoopt iedereen weer te zien wandelen in 2017. Dan hopen we zeker weer om er samen met u een prachtig evenement van te maken, houd onze website en onze Facebook pagina in de gaten voor informatie.

Elke dag hebben wij een kortveslag gemaakt, zie hieronder de verslagen per dag

Maandag 29 mei 2017

Dinsdag 30 mei 2017