GPS_Wandeltocht

W.S.V. “De Tippelaar” wil in 2016 de jeugd meer kennis laten maken met de wandelsport. Dit willen we gaan doen door dit jaar een GPS Wandeltocht te organiseren in en om Klazienaveen. Wij hopen dat door het organiseren van deze GPS Wandeltocht de Jeugd meer aandacht krijgt voor de prachtige wandelsport. Tevens is dit natuurlijk voor de jeugd een mooie kans om de omgeving in en om Klazienaveen eens op een andere manier te zien.

De GPS Wandeltocht is natuurlijk niet alleen voor de jeugd maar voor iedereen die op een leuke manier kennis wil maken met de wandelsport. Echter kan de tocht alleen georganiseerd worden als er voldoende belangstelling is om aan een dergelijke tocht deel te nemen. Bij voldoende deelname zal W.S.V. “De Tippelaar” de tocht gaan organiseren, de planning is om dit  ergens in de periode Juni t/m Augustus te laten plaatsvinden.

Dus heb je zin om mee te doen aan deze GPS Wandeltocht en om op die manier kennis te maken met de wandelsport dan willen we je vragen om dit aan ons door te geven. Aanmelden voor deze tocht kan door een mail met je naam, adres, woonplaats, leeftijd en telefoonnummer te sturen naar secretaris@wsvdetippelaar.nl .

Wij wachten met veel belangstelling de reacties en/of aanmeldingen af voor deze unieke tocht in Klazienaveen.