Welkom bij W.S.V. De Tippelaar

WSV De Tippelaar is opgericht in 1958, maar nog steeds springlevend!

Wist je bijvoorbeeld dat:

Er iedere week nog gewandeld wordt? Vanuit het Landelijk Wandel Programma worden van Maart tot November tochten geslecteerd die gezamelijk gelopen kunnen worden. Vertrekpunt is iedere zaterdagochtend om 9 uur aan de Horizon 76 in Klazienaveen. Het vervoer wordt geregeld door de Tippelaar. Wandel gerust een keer vrijblijvend mee! Kijk voor onze geselecteerde wandeltochten onder het menu activiteiten

Wij ieder jaar de avond4daagse organiseren? Ruim 1400 deelnemers stonden ook dit jaar weer aan de start in Klazienaveen. De wandelaars, jong en oud, komen niet alleen uit Klazienaveen, maar ook uit de naaste omgeving zoals Zwartemeer, Barger Compascuum, Nieuw Dordrecht, Erica en Weiteveen.

Wij ieder jaar op de tweede Kerstdag een sfeervolle wintertocht organiseren door het Oosterbos? Onderweg worden de wandelaars getrakteerd op warme chocolademelk en glühwein. Na het volbrengen van de 5, 10, of 15 kilometer kan men nog even nagenieten, want het startgeld is inclusief een kop erwtensoep of een bord patat !

Met vriendelijke groet,

Bestuur WSV De Tippelaar