Avondwandel4daagse Klazienaveen

De Avondwandel4daagse wordt jaarlijks geörganiseerd door W.S.V. De Tippelaar in samenwerking met de KWBN georganiseerd.

De Avondwandel4daagse wordt regulier gehouden in de week tussen Hemelvaart en Pinksteren en wordt gelopen van Maandag t/m Donderdag. In verband met het mogelijk samenvallen van deze datums met de meivakantie van de scholen wordt hiervan afgeweken. Data voor de avondwandel4daagse zullen altijd via deze site bekend gemaakt worden.

We starten en finishen elke avond op het hoofdveld van VV Klazienaveen, op donderdagavond verzamelen we met alle wandelaars op het sportveld achter de gymzaal in de voeghoutenstraat.

Vanaf de voeghoutenstraat gaan de wandelaars onder begeleiding van een 4 tal muziekkorpsen door het centrum van Klazienaveen weer terug naar het voetbalveld.

Elke avond finishen we dus ook op het voetbalveld daarna dient iedereen zich af te melden bij het startbureau waar de startkaarten worden ingenomen zodat wij als organisatie weten wie er binnen is en wie er nog onderweg is. Voor groepen en scholen geldt dat afmelding wordt gedaan door het aanspreekpunt van de school of de teamcaptain.

Informatie omtrent avond4daagse voor 2019 vind u hier

Inschrijven is vanaf 1 maart 2019 mogelijk

Zie onderstaand de regelementen voor groepen/scholen en individuelen