Avondwandel4daagse Klazienaveen

Helaas hebben ook wij de avondvierdaagse Klazienaveen moeten annuleren, die we vanaf 25 mei zouden organiseren. Wij hebben ervoor gekozen om hem niet te verplaatsen, maar volgend jaar een nieuwe poging te wagen in de "week van de avondvierdaagse 2021".

 

De Avondwandel4daagse wordt jaarlijks geörganiseerd door W.S.V. De Tippelaar in samenwerking met de KWBN georganiseerd.

width=250De Avondwandel4daagse wordt regulier gehouden in de week tussen Hemelvaart en Pinksteren en wordt gelopen van maandag t/m donderdag. In verband met het mogelijk samenvallen van deze datums met de meivakantie van de scholen kan hiervan worden afgeweken. Data voor de avondwandel4daagse zullen altijd via deze site bekend gemaakt worden.

We starten en finishen elke avond vanaf het jeugdveld van FC Klazienaveen (het voormalig hoofdveld van VV Klazienaveen. Ook zal het inschrijfbureau gevestigd zijn in de kantine van voormalig VV Klazienaveen.

Op donderdagavond verzamelen we met alle wandelaars op het sportveld achter de gymzaal in de voeghoutenstraat. Vanaf de Voeghoutenstraat gaan de wandelaars onder begeleiding van een 4 tal muziekkorpsen door het centrum van Klazienaveen weer terug naar het voetbalveld.

Elke avond finishen we ook op het voetbalveld. Daarna dient iedereen zich af te melden bij het startbureau en de startkaarten in te leveren zodat wij als organisatie weten wie er binnen is en wie er nog onderweg is. Voor groepen en scholen geldt dat afmelding wordt gedaan door het aanspreekpunt van de school of de teamcaptain.

Op dit moment zijn we al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de avond4daagse van 2020.

De avondvierdaagse wordt in 2020 gelopen van maandag 25 mei t/m donderdag 28 mei.

De starttijden zijn ongewijzigd en zijn elke avond als volgt :

15 KM start om 17.45
10 KM start om 18.00
5 km start om 18.15

Inschrijfkosten zijn € 6,50 per persoon, voor groepen groter dan 10 personen en leden van de KWBN is er een korting van € 1,00 per persoon

Inschrijven is vanaf 1 maart 2020 mogelijk.

Lees hier ons algemeen reglement voor deelname aan de Avond4Daagse.