Dag 1 Maandag 23 mei 2016

De eerste avond van de AW4D 2016 zit er op. De avond is niet helemaal droog verlopen maar dat mocht de pret niet drukken. De start is goed verlopen en alle wandelaars zijn veilig binnengekomen. De verkeersregelaars en coördinatoren geven aan dat alle wandelaars zich keurig aan de regels hebben gehouden, aanwijzingen werden netjes opgevolgd en de veiligheid van de wandelaars stond voorop. Een pluim dus voor alle wandelaars, begeleiders en school/groep organisaties ook dat mag gezegd worden.

Met bijna 1400 wandelaars is de Avondwandel4daagse ook dit jaar weer een succes te noemen waarbij we dit jaar een lichte stijging van het aantal wandelaars zien ten opzichte van vorig jaar.
Bij de verzorgingsposten van de scholen is deze avond ook alles goed en veilig verlopen en langs de route hebben we geen of weinig afval gezien.

Vanuit de organisatie ging de start deze avond door ziekte en persoonlijke omstandigheden iets minder soepel dan wij zelf hadden gewild. Door deze omstandigheden zijn we helaas iets later gestart met de 15km en de 10km dan gepland en waren de beloofde rugzakjes voor de traktaties niet aanwezig op het startbureau. Inmiddels hebben we dit probleem ondervangen en zullen we morgen op tijd kunnen starten met alle afstanden. Ook zullen morgen op het startbureau alsnog de rugzakjes voor elke groep klaar liggen, wij zullen voor de uitgifte hiervan morgen om 17.15 uur aanwezig zijn op het startbureau. De rugzakjes ontvangen wij graag donderdag bij binnenkomst terug.

We gaan er van uit dat we morgen weer met hetzelfde enthousiasme van start kunnen gaan en hopelijk zijn de weergoden ons morgen wat beter gezind dan vandaag.
Namens het bestuur en alle vrijwilligers veel wandelplezier en tot morgen.