Dag 4 Donderdag 26 mei 2016

Dag 4 zit er op, Dag 4 de slotavond en daarmee het einde van een succesvolle avondwandel4daagse 2016.
Wij als organisatie kijken dit jaar met trots terug op een succesvolle avond4daagse met meer deelnemers dan vorig jaar.
DIt jaar verschenen aan de start 1357 betalende wandelaars en 83 begeleiders waarmee we elke avond succesvol met 1440 wandelaars van start gingen.
Mede dankzij jullie inzet, de onvermoeide inzet van onze vrijwilligers en de organisatie is 2016 wederom een goede avond4daagse geworden.

Wij willen daaromjullie allereerst erg bedanken voor deze prachtige avonden. Ondanks de regen van maandag hebben we de rest van de week toch mooi wandelweer gehad. Wij hebben genoten van alle deelnemers aan de Avond4Daagse.

De wandelaars waren enthousiast over de routes. We kregen veel opmerkingen dat de routes dit jaar anders waren dan voorgaande jaren hetgeen goed ontvangen is. We hebben ons best gedaan om dit jaar de routes net anders te laten lopen waardoor het toch net anders lijkt. Ondanks wat communicatie storingen is de intocht ook goed verlopen, wat ons opviel was dat de gehele intocht vrij was van auto’s aan de zijkanten op de looproute.

De uitgifte van medailles is ook goed verlopen en de nieuwe medailles van de nrs 1 t/m 10 zijn goed ontvangen. De scholen en groepen hebben zich ook netjes gehouden aan de afspraak en de medailles werden gehaald nadat ze door de voorzitter waren vrijgegeven voor uitgifte. Ook hebben we dit jaar aangegeven dat foutieve medailles na uitgifte konden worden omgeruild zodat iedere wandelaar met de juiste medaille naar huis kon gaan. Slechte enkele scholen hebben een aantal medailles moeten omwisselen, voor ons gevoel minder dan vorig jaar hetgeen voor ons betekend dat alles dit jaar nog beter is verlopen.